2013.01.14.
00:01

Írta: joco78

Út a boldogsághoz

India, Újdelhi, Hare Rama Guest House

Második nap (4.) 2012. február 18. reggel 8:00

 

A szomszéd szobába Joshi, a japán srác költözött, akivel együtt érkeztünk a reptérről. Az éjjeli hideget ő is alábecsülte, ezért ő kapta meg az egyetlen otthonról hozott pokrócunkat. Mi pedig éjjelre az Etihados "kölcsön"-pokrócokba bugyoláljuk magunkat.

Mindenesetre sikeres volt az első körútunk, beszereztünk egy pár praktikus dolgot. Vettünk egy flip flopot nekem a tussoláshoz, aztán egy kis kést a gyümölcshámozáshoz és minden egyébhez. Egy ballon víz és az elmaradhatatlan helyi mangó juice, ami talán a legfőbb indok volt, hogy visszajöttünk Indiába. Izának két kényelmes útinadrág, két nagy bádogbögre iváshoz és főzéshez, valamint egy vízforraló elektromos spirál a teák és levesek elkészítéséhez. Még néhány szem lealkudott narancs és teljes a lista.

Asszem, már csak egy akkus zseblámpát kell majd beszerezni és mindenünk meglesz a boldogsághoz.  

HareRamaGuestHouse_businesscard_500.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolazsiatol.blog.hu/api/trackback/id/tr814999026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása