2013.01.15.
06:00

Írta: joco78

Korea, Japan, Hungary

India, Újdelhi

Harmadik nap (1.) 2012. február 19.

 

A szállóban távozás előtt be akarjuk adni a csomagjainkat megőrzésre, ezért várnunk kell a reggel 8-as váltásra, hogy kinyissák a raktárat. Eközben megismerkedünk egy nagyon kedves dél-koreai párral Suval és Kimmel, azaz Kennel, ahogy ő hívatja magát angolosan.

Ők többedszerre járnak Indiában, ez a negyedik év, amikor megcsinálták a vipassana kurzust. Ez annál is izgalmasabb, mert Izában komolyabban felmerült, hogy az utunk során ő is részt vegyen egy ilyen tíz napos elvonuláson. Engem szintén izgat a dolog, de egyelőre még nem erős bennem a késztetés.

Su és Kim járt már Magyarországon is, mesélnek nekünk a hazai Zen központról, amiről úgy tűnik, hogy nemzetközi viszonylatban jóval ismertebb, mint otthon.

Kieg.

Az első naphoz kiegészítve: a reptéren összeszedett japán barátunk, Joshi beköltözött a mellettünk lévő szobába. Amikor később visszatértünk a késődélutáni utunkról az ajtórésben az alábbi levélkét találtuk:

Joshi_letter_500.JPG

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tavolazsiatol.blog.hu/api/trackback/id/tr175018711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása